Albisteak-Bloga

Bertoko lekaleak

24-05-2019

Lekaleak gure jatorduko elikagai garrantzitsuenetarikoak dira. Lauaxetako jantokikoak gainera, bertokoak dira.

Jarraitu irakurtzen.

Bertoko proiektuan, daukaguna indartzea funtsezkoa dala uste dugu eta Berantevillan (Araban) ekoiztutako indaba gorri, zuri eta garbantzuak doguz adibide.

Ekanaturrek ekologiko ziurtagiria dauka,  garrantzitsua bait da guretzako kalitatea bermatzea eta ondo elikatzea.

Bertoko Planaren inguruan informazio gehiago eskuratzeko, kliaktu ondoko lotura.

Antzerako albisteak

26-06-2019

Arrain freskoa

Gaurkoan arraina izango dugu aipagai. Batzuetan izoztutako arraina erabiltzen den arren, ikastolan freskoa ere badaukagu. Ondarroako arrantzaleen eskutik aurtengo kurtsoan atuna, bisigu ahogorria, bakailaoa eta batez ere legatz freskoa jan doguz.

24-05-2019

Elikadura zainduz

Elikadura gure seme-alaben hezkuntzaren parte bat da baita. Honako honetan Lauaxeta Ikastolako jantoki proiektuaren barri emotera gatoz.

Jarraitu irakurtzen.

Gure buletinean harpidetu

  • Q de calidad 2001
  • Q de calidad 2003
  • Cooperativa de utilidad pública
  • EFQM
  • Certificado de Escuela Sostenible
  • UNESCO
  • Cambridge English Language Assessment
  • Distinguished Educator
  • Logo heldutasuna IKT
  • Academica diploma dual international studies