Albisteak-Bloga

Bertoko lekaleak

24-05-2019

Lekaleak gure jatorduko elikagai garrantzitsuenetarikoak dira. Lauaxetako jantokikoak gainera, bertokoak dira.

Jarraitu irakurtzen.

Bertoko lekaleak legumbres km0 Lauaxeta Ikastola

Bertoko proiektuan, daukaguna indartzea funtsezkoa dala uste dugu eta Berantevillan (Araban) ekoiztutako indaba gorri, zuri eta garbantzuak doguz adibide.

Ekanaturrek ekologiko ziurtagiria dauka,  garrantzitsua bait da guretzako kalitatea bermatzea eta ondo elikatzea.

Bertoko Planaren inguruan informazio gehiago eskuratzeko, kliaktu ondoko lotura.

Antzerako albisteak

07-01-2020

Elikadura osasuntsua

Urte berriko ohiko helburuetako bat gure elikadura gehiago zaintzea izaten da; izan ere, Gabonetan jaten doguna baino, urteko gainerako egunetan jaten dogunak garrantzi gehiago dauka, egun berezietako gehiegikeriak urtean zehar izandako ohitura onen aurrean salbuespenak direla ulertuta.

Gure elikadura eta gure seme-alabena zaintzearen garrantziaren oroigarri labur honegaz, 2020ko lehen hiruhileko honetako menuak, gure webgunean eskuragarri dagozala jakinarazten deutsuegu.

Urte barri on guztioi!!!

23-10-2019

Postrearen aukeraketaren garrantzia

Postrearen inguruko aukeraketak eragin handia dauka jateko orekatu bat egiteko orduan. Lauaxeta Ikastolan, postre bezala fruta lehenesten dogu, lehen astean 3 aldiz eta gaur egunean astean 4 aldiz eskaintzen baitogu. Baina fruta ez danean ere, aukerak hobetzen gabiltza.

Jarraitu irakurtzen.

Gure buletinean harpidetu

  • Q de calidad 2001
  • Q de calidad 2003
  • Cooperativa de utilidad pública
  • EFQM
  • Certificado de Escuela Sostenible
  • UNESCO
  • Distinguished Educator
  • Logo heldutasuna IKT
  • Academica diploma dual international studies
  • Cambridge English Language Assessment