Albisteak-Bloga

Sormena, sukaldatzea eta teknologia barriak

Sukaldean sortzaile, Basque Culinary Center-ek antolatutako txapelketa bat da. Bertan gazteek, aitite-amamen errezeta batetan oinarrituz, beronen 2.0 bertsioa prestatu behar dabe. Zelan?

Jarraitu irakurtzen baina, Lauaxeta Ikastolako 5 gazte, hautatuak izan dirala aurreratzen deutsugu.

Errezetaren ohiko bertsino horretatik abiatuz, berau egunerotu eta aldaketak eta beraien zergaitia eta egiteko prozedura azalduz bideo-erreportai bat grabatu behar dabe. Lehiaketa, 12 eta 16 urte bitarteko gazte taldeei zuzenduta dago eta sormena, talde lana eta teknologia barriak bezalako gaitasunak ipintzen dauz jokoan, parte hartzaileek bideo bat grabatu, editatu eta internetera igo behar daben heinean.

Aroa Batiz, Ohiane Zarate eta Idoia Sebastianek Pantxinetaren 2.0 bertsioa eskeintzen deuskue eta Jon Ansotegi eta Asier Fernandezek, Soufllé gozo batena.

Hautatuak izan diranez, datorren ekainak 11an, euren errezeta Basque Culinary Center-en sukaldatzeko aukera izango dabe. Hiru errezeta hoberenak, egun horretan eskeiniko dan cocktail-aren parte izango dira.

Informazio gehiago.

Antzerako albisteak

21-05-2018

EHUko Udaberriko matematika lehiaketan sarituak

Lauaxeta ikastolako ikasleek EHU-UPVk matematikako Udaberriko lehiaketan parte hartu eta saridunak ere izan doguz! 50 ikastetxe eta mila ikasletik gora parte hartu daben lehiaketa honeri buruz bgehiago jakin nahi?

Jarraitu irakurtzen.

21-05-2018

Ikasleek erakusten daben bikaintasuna

Lauaxeta Ikastolako Batxilergoko 2. mailako azken ebaluaketa amaitu barri, 21 ikaslek lortu dabe Ohorezko Ikasle aitorpena. Hau da, 21 ikaslek,Batxilergo 1go eta 2.maila arteko batazbesteko notan bikain lortu dabe.

Jarraitu irakurtzen.

  • Q de calidad 2001
  • Q de calidad 2003
  • Cooperativa de utilidad pública
  • EFQM
  • Certificado de Escuela Sostenible
  • UNESCO
  • Cambridge English Language Assessment
  • Distinguished Educator
  • Logo heldutasuna IKT
  • Academica diploma dual international studies