Albisteak-Bloga

Arrain freskoa

26-06-2019

Gaurkoan arraina izango dugu aipagai. Batzuetan izoztutako arraina erabiltzen den arren, ikastolan freskoa ere badaukagu. Ondarroako arrantzaleen eskutik aurtengo kurtsoan atuna, bisigu ahogorria, bakailaoa eta batez ere legatz freskoa jan doguz.

Antzerako albisteak

23-10-2019

Postrearen aukeraketaren garrantzia

Postrearen inguruko aukeraketak eragin handia dauka jateko orekatu bat egiteko orduan. Lauaxeta Ikastolan, postre bezala fruta lehenesten dogu, lehen astean 3 aldiz eta gaur egunean astean 4 aldiz eskaintzen baitogu. Baina fruta ez danean ere, aukerak hobetzen gabiltza.

Jarraitu irakurtzen.

26-09-2019

Elikadura osasuntsua ere hezkuntzaren parte dalako

Elikadura osasuntsua gure seme-alaben hezkuntzaren barne dago. Egunerokoan aurrera eroan behar dabezan eginkizunetan eragina dauka eta orain eta etorkizunean positiboki eragingo deutseen ohiturak garatu eta barneratzea bideratzen dau. Gai honetan ere, gurasoak eredu gara.

Jarraitu irakurtzen.

Gure buletinean harpidetu

Ate Irekiak!

  • Q de calidad 2001
  • Q de calidad 2003
  • Cooperativa de utilidad pública
  • EFQM
  • Certificado de Escuela Sostenible
  • UNESCO
  • Distinguished Educator
  • Logo heldutasuna IKT
  • Academica diploma dual international studies
  • Cambridge English Language Assessment