Albisteak-Bloga

Elikadura zainduz

24-05-2019

Elikadura gure seme-alaben hezkuntzaren parte bat da baita. Honako honetan Lauaxeta Ikastolako jantoki proiektuaren barri emotera gatoz.

Jarraitu irakurtzen.

Berton sukaldatu eta egunero 1600 bat lagunek jaten dogu ikastolan. Horregaitik Kalitatezko menu orekatu eta gozo bat zerbitzatzea da helburua, gertutasuneko produktuak kontutan izanda.

Hau ezagutarazteko aurrerantzean, bloga irudiz elikatuko dugu, zuen seme-alabek zer jaten daben eta nondik datorren jakin dagizuen.

Zehaztapen gehiago ezagutzeko, klikatu ondoko lotura. 

Antzerako albisteak

26-06-2019

Arrain freskoa

Gaurkoan arraina izango dugu aipagai. Batzuetan izoztutako arraina erabiltzen den arren, ikastolan freskoa ere badaukagu. Ondarroako arrantzaleen eskutik aurtengo kurtsoan atuna, bisigu ahogorria, bakailaoa eta batez ere legatz freskoa jan doguz.

24-05-2019

Bertoko lekaleak

Lekaleak gure jatorduko elikagai garrantzitsuenetarikoak dira. Lauaxetako jantokikoak gainera, bertokoak dira.

Jarraitu irakurtzen.

Gure buletinean harpidetu

  • Q de calidad 2001
  • Q de calidad 2003
  • Cooperativa de utilidad pública
  • EFQM
  • Certificado de Escuela Sostenible
  • UNESCO
  • Cambridge English Language Assessment
  • Distinguished Educator
  • Logo heldutasuna IKT
  • Academica diploma dual international studies